Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mila mara pupu de gato
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bali verovert de bal door een tackle van achteren. Turcios is nu in balbezit. Bali is nu in balbezit. Bali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Miranda onderschept slim de pass. Miranda probeert naar een medespeler te passen. D´costa rent richting de bal. Chicas onderschept slim de pass. Chicas geeft de bal voor. Lino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Miranda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilar. Miranda raakt geblesseerd tijdens het duel. Miranda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vides is nu in balbezit. Vides schiet op doel. Canaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

35e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal met de wreef. Cardenas rent richting de bal. Vides onderschept slim de pass. Vides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
D´costa rent richting de bal. Chicas onderschept slim de pass. Chicas met een sublieme pass. Bali is nu in balbezit. Bali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Miranda geeft een lange en hoge pass. Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agurcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Agurcia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mila 54%, mara pupu de gato 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mila - mara pupu de gato 0:0

47e minuut.
Miranda rent richting de bal. Turcios onderschept slim de pass. Turcios probeert naar een medespeler te passen. Bali is nu in balbezit. Bali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Benitez speelt de bal door. Agurcia rent richting de bal. Agurcia probeert naar een medespeler te passen. Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides schiet op doel. Canaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cardenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cardenas geeft een hoge lob. Mojon probeert de bal met de borst te controleren. Bali is nu in balbezit. Bali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mila - mara pupu de gato 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mila 53%, mara pupu de gato 47%.
mila - mara pupu de gato 0:1