Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johan marciocaceres
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Chacon geeft een lange en hoge pass. Sabillon kopt de bal weg. Meza controleert de bal met de borst. Meza draait met de bal, schiet en ... Fu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - marciocaceres 1:0

6e minuut.
Sabillon rent richting de bal. Sabillon geeft een lange en hoge pass. Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Baquedano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bocanegra met de inworp. Klungelig pakt Perdomo de bal. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meza probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - marciocaceres 2:0

12e minuut.
Laca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lopez de bal. Laca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laca krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Chacon verovert de bal door een tackle van achteren. Chacon geeft een lange en hoge pass. Elvir is nu in balbezit. Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita draait met de bal, schiet en ... Abudoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo geeft een lange en hoge pass. Bonilla kopt de bal weg. Meza rent richting de bal. Meza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lopez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laca is nu in balbezit. Laca speelt de bal door. Perdomo rent richting de bal. Perdomo draait met de bal, schiet en ... Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meza is nu in balbezit. Meza schiet op doel. Fu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - marciocaceres 3:0

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Conde de bal onder controle te krijgen. Escroto is nu in balbezit. Aeropajita speelt de bal door. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bonilla geeft een lange en hoge pass. Bocanegra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonilla met een sublieme pass. Meza rent richting de bal. Meza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Meza rent richting de bal. Meza passt de bal in één keer door. Perdomo rent richting de bal. Perdomo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
johan - marciocaceres 4:0

36e minuut.
Abudoj rent richting de bal. Abudoj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elvir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 57%, marciocaceres 43%.
johan - marciocaceres 4:0

79e minuut.
Doeltrap. Abudoj met een harde bal richting middenveld. Lopez probeert naar een medespeler te passen. Meza rent richting de bal. Meza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bonilla speelt de bal door. Daar is Gutierrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meza is nu in balbezit. Meza schiet op doel. Fu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 45%, marciocaceres 55%.
johan - marciocaceres 4:0