Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alli cholutaca fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Zano is nu in balbezit. Corrales is nu in balbezit. Zano is nu in balbezit. Zano draait met de bal, schiet en ... Ucles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Carvajal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matamoros de bal. Bautista rent richting de bal. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alli 53%, cholutaca fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alli - cholutaca fc 0:0

59e minuut.
Oyuela speelt de bal door. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías rent richting de bal. Carías haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lara de bal onder controle te krijgen. Paal!

63e minuut.
Corrales is nu in balbezit. Ucles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corrales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alli - cholutaca fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alli 42%, cholutaca fc 58%.
alli - cholutaca fc 1:0