Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mila pedo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Navarro rent richting de bal. Vides tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Frejie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Coello probeert naar een medespeler te passen. Zacapa rent richting de bal. Zacapa passt de bal met de wreef. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera draait met de bal, schiet en ... Lino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mila - pedo 0:1

11e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro speelt de bal door. Urrutia rent richting de bal. Herrera onderschept slim de pass. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mila 68%, pedo 32%.
mila - pedo 0:1

46e minuut.
Peralta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matamoros komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Urrutia is nu in balbezit. Navarro is nu in balbezit. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Matamoros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macoto met een snelle inworp. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bali onderschept slim de pass. Bali met een sublieme pass. Vides is nu in balbezit. Vides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mila - pedo 1:1

63e minuut.
Cortés geeft de bal voor. Inworp. Bali met de inworp. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mila - pedo 2:1

77e minuut.
D´costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez onderschept slim de pass. Almendarez met een sublieme pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mila 33%, pedo 67%.
mila - pedo 2:1