Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mara pupu de gato el alto
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


35e minuut.
Cortés kopt de bal weg. Daar is Bali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo rent richting de bal. Bali onderschept slim de pass. Bali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcios passt de bal met de wreef. Bali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chicas verovert de bal door een tackle van achteren. Chicas speelt de bal door. Bali is nu in balbezit. Bali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mara pupu de gato 42%, el alto 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mara pupu de gato - el alto 0:0

48e minuut.
Ortega passt de bal in één keer door. Portillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turcios. Turcios krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo met een sublieme pass. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... Canaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Zano trapt de bal weg. Sandoval kopt de bal weg. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zano de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Diaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaz geeft de bal voor. Bali kopt de bal weg. Chicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chicas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Turcios is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Canaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Portillo onderschept slim de pass. Portillo met een sublieme pass. Ortega is nu in balbezit. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume met een sublieme pass. Canaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mara pupu de gato 67%, el alto 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mara pupu de gato - el alto 0:0