Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alli johan
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Perdomo passt de bal met de wreef. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez rent richting de bal. Meza onderschept slim de pass. Meza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zano passt de bal in één keer door. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales onderschept slim de pass. Corrales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alli - johan 1:0

20e minuut.
Conde kopt de bal weg. Sabillon geeft een hoge lob. Bocanegra krijgt zijn hoofd ertegen. Meza is nu in balbezit. Meza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Bocanegra de bal onder controle te krijgen. Oyuela is nu in balbezit. Laca is nu in balbezit. Zano onderschept slim de pass. Zano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Murillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocanegra met een snelle inworp. Perdomo rent richting de bal. Perdomo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Baquedano rent richting de bal. Baquedano geeft een hoge lob. Bocanegra kopt de bal weg. Meza is nu in balbezit. Meza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alli 36%, johan 64%.
alli - johan 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Conde de bal. Sorto geeft een hoge lob. Chacon kan de bal niet met de borst controleren. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Conde is nu in balbezit. Corrales rent richting de bal. Zano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zano draait met de bal, schiet en ... Abudoj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
alli - johan 2:0

72e minuut.
Oyuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Laca rent richting de bal. Oyuela onderschept slim de pass. Zano is nu in balbezit. Zano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gutierrez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amaya met een snelle inworp. Zano heeft problemen om de bal te vangen. Zano schiet op doel. Abudoj bokst de bal weg.

78e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo speelt de bal door. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Abudoj speelt de bal door. Sorto kopt de bal weg. Escroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alli 23%, johan 77%.
alli - johan 2:0