Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johan alli
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Oyuela verovert de bal door een tackle van achteren. Oyuela speelt de bal door. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - alli 0:1

12e minuut.
Conde is nu in balbezit. Sorto geeft de bal voor. Klungelig pakt Corrales de bal. Corrales schiet op doel. Abudoj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - alli 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 63%, alli 37%.
johan - alli 0:2

46e minuut.
Meza onderschept slim de pass. Meza met een sublieme pass. Klungelig pakt Laca de bal. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Abudoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Sabillon rent richting de bal. Almendra geeft een hoge lob. Zano heeft problemen om de bal te vangen. Corrales rent richting de bal. Corrales draait met de bal, schiet en ... Abudoj bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorto haalt uit met een fantastische trap. Daar is Corrales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zano is nu in balbezit. Zano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 54%, alli 46%.
johan - alli 0:2