Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marciocaceres cholutaca fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos met een sublieme pass. Bautista is nu in balbezit. Bautista haalt uit met een fantastische trap. Fu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Carías rent richting de bal. Bautista heeft problemen om de bal te vangen. Bautista draait met de bal, schiet en ... Fu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
marciocaceres - cholutaca fc 0:1

20e minuut.
Mayes rent richting de bal. Mayes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacon met de inworp. Elvir geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maas passt de bal met de wreef. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon passt de bal zonder na te denken. Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marciocaceres - cholutaca fc 1:1

26e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir probeert naar een medespeler te passen. Aeropajita is nu in balbezit. Aeropajita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aeropajita rent richting de bal. Aeropajita schiet op doel. Arita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marciocaceres - cholutaca fc 2:1

32e minuut.
Carvajal passt de bal zonder na te denken. Bonilla rent richting de bal. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Avalos rent richting de bal. Avalos met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Maas passt de bal in één keer door. Carías is nu in balbezit. Ardon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ardon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marciocaceres 42%, cholutaca fc 58%.
marciocaceres - cholutaca fc 2:1

49e minuut.
Chacon geeft de bal voor. Ucles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chacon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gutierrez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Elvir passt de bal met de wreef. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales geeft de bal voor. Bautista is nu in balbezit. Bautista draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gutierrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marciocaceres - cholutaca fc 2:2

62e minuut.
Maas geeft een lange en hoge pass. Bautista speelt de bal door. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marciocaceres - cholutaca fc 2:3

64e minuut.
Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Avalos is nu in balbezit. Mahomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Maas rent richting de bal. Lino is nu in balbezit. Lino probeert naar een medespeler te passen. Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lopez rent richting de bal. Lopez geeft de bal voor. Aeropajita is nu in balbezit. Aeropajita schiet op doel. Rosales heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ucles geeft een lange en hoge pass. Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez passt de bal met de wreef. Aeropajita is nu in balbezit. Aeropajita schiet op doel. Arita bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marciocaceres - cholutaca fc 3:3

83e minuut.
Carvajal heeft problemen om de bal te vangen. Carías speelt de bal door. Baquedano rent richting de bal. Bautista onderschept slim de pass. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marciocaceres 37%, cholutaca fc 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marciocaceres - cholutaca fc 3:3