Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mara pupu de gato pedo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Cañas rent richting de bal. Zacapa onderschept slim de pass. Zacapa geeft een hoge lob. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cardenas is nu in balbezit. Cardenas geeft een hoge lob. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Zano geeft een hoge lob. Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel. Canaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mara pupu de gato - pedo 0:1

43e minuut.
Almendarez verovert de bal door een tackle van achteren. Almendarez met een sublieme pass. Herrera rent richting de bal. Herrera draait met de bal, schiet en ... Canaca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mara pupu de gato - pedo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mara pupu de gato 61%, pedo 39%.
mara pupu de gato - pedo 0:2

59e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Met opzet legt Navarro zijn tegenspeler op de grond. Navarro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Almendarez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matamoros komt het veld opgelopen. Cortés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruiz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Herrera rent richting de bal. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar geeft een lange en hoge pass. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bali bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mara pupu de gato 55%, pedo 45%.
mara pupu de gato - pedo 0:2