Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marciocaceres pedo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon met een sublieme pass. Lino rent richting de bal. Lino geeft de bal voor. Aeropajita krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
marciocaceres - pedo 1:0

24e minuut.
Chacon rent richting de bal. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Avalos rent richting de bal. Avalos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo geeft de bal voor. Klungelig pakt Macoto de bal. Ardon rent richting de bal. Ardon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Arauz geeft de bal voor. Aeropajita heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arauz. Arauz krijgt een gele kaart. Aeropajita roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aeropajita kan niet meer verder spelen. Rovelo komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Turcios rent richting de bal. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir is nu in balbezit. Elvir schiet op doel. Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marciocaceres - pedo 2:0

40e minuut.
Daar is Ardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frejie is nu in balbezit. Frejie passt de bal met de wreef. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marciocaceres 40%, pedo 60%.
marciocaceres - pedo 2:0

51e minuut.
Lopez verovert de bal door een tackle van achteren. Lopez speelt de bal door. Elvir probeert naar een medespeler te passen. Rovelo rent richting de bal. Rovelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marciocaceres - pedo 3:0

65e minuut.
Zacapa heeft problemen om de bal te vangen. Elvir verovert de bal door een tackle van achteren. Elvir met een sublieme pass. Rovelo rent richting de bal. Rovelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gallardo passt de bal met de wreef. Baquedano is nu in balbezit. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marciocaceres 61%, pedo 39%.
marciocaceres - pedo 3:0