Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el alto alli
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Zano rent richting de bal. Zano passt de bal met de wreef. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales onderschept slim de pass. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo geeft de bal voor. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el alto - alli 0:1

8e minuut.
Arrázola trapt de bal weg van het doel. Sorto kopt de bal weg. Sandoval probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arrázola trapt de bal weg. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Corrales is nu in balbezit. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cortés geeft een hoge lob. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Lara probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Frejie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Sagastume kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el alto - alli 1:1

24e minuut.
Zano bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Portillo krijgt een gele kaart. Corrales raakt geblesseerd tijdens het duel. Sorto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Corrales springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Sagastume passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Sagastume onderschept slim de pass. Sagastume haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
el alto - alli 2:1

29e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Zano verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales is nu in balbezit. Zano is nu in balbezit. Zano haalt uit met een fantastische trap. Arrázola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el alto - alli 2:2

32e minuut.
Montes de Oca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zuniga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zano rent richting de bal. Zano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
el alto - alli 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el alto 69%, alli 31%.
el alto - alli 2:3

63e minuut.
Baquedano met de inworp. Daar is Zuniga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval begaat een overtreding. Sandoval krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cortés kopt de bal weg. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal in één keer door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el alto - alli 3:3

66e minuut.
Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume passt de bal zonder na te denken. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el alto - alli 4:3

82e minuut.
Zano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zano onderschept slim de pass. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el alto 50%, alli 50%.
el alto - alli 4:3