Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johan mila
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten hopeless
hopeless Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
D´costa is nu in balbezit. D´costa geeft een lange en hoge pass. Conde probeert de bal met de borst te controleren. Vides onderschept slim de pass. Vides haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bali met de inworp. Benitez is nu in balbezit. Bocanegra maakt een afschuwelijke overtreding. Bocanegra krijgt een gele kaart. Benitez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benitez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Escroto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vides is nu in balbezit. Vides haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Agurcia rent richting de bal. Agurcia passt de bal in één keer door. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Benitez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gutierrez de bal onder controle te krijgen. Laca rent richting de bal. Moreno onderschept slim de pass. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bocanegra kopt de bal weg. Meza is nu in balbezit. Benitez is nu in balbezit. Meza rent richting de bal. Meza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Miranda met de inworp. Agurcia rent richting de bal. Agurcia geeft een hoge lob. Vides krijgt zijn hoofd ertegen. Abudoj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Escroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Agurcia onderschept slim de pass. Agurcia passt de bal zonder na te denken. Vides rent richting de bal. Vides schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Benitez rent richting de bal. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Benitez zijn tegenspeler op de grond. Meza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Conde neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Laca speelt de bal door. Vides rent richting de bal. Vides schiet op doel. Abudoj bokst de bal weg.

43e minuut.
Sabillon geeft een hoge lob. Mojon is nu in balbezit. Meza onderschept slim de pass. Meza draait met de bal, schiet en ... Lino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - mila 1:0

45e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno rent richting de bal. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides schiet op doel. Abudoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
johan - mila 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 56%, mila 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
johan - mila 1:1

54e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa is nu in balbezit. D´costa speelt de bal door. Vides is nu in balbezit. Vides haalt uit met een fantastische trap. Abudoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lino trapt de bal weg. Moreno probeert de bal met de borst te controleren. Conde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conde krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Escroto is nu in balbezit. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Escroto begaat een overtreding. Moreno moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moreno kan niet meer verder spelen. Flores komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Conde speelt de bal door. Meza is nu in balbezit. Benitez rent richting de bal. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 66%, mila 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
johan - mila 1:1