Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alli pedo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Zacapa rent richting de bal. Zacapa geeft een hoge lob. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro met een sublieme pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Ruiz geeft de bal voor. Almendarez probeert de bal aan de voet te houden. Matamoros maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Matamoros naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Zacapa onderschept slim de pass. Zacapa geeft de bal voor. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gómez passt de bal zonder na te denken. Oyuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuela passt de bal zonder na te denken. Corrales rent richting de bal. Corrales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Navarro speelt de bal door. Macoto is nu in balbezit. Macoto geeft de bal voor. Herrera springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Costa trapt de bal weg van het doel. Zacapa met een sublieme pass. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Almendra is nu in balbezit. Macoto verovert de bal door een tackle van achteren. Macoto probeert naar een medespeler te passen. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alli 45%, pedo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alli - pedo 0:0

71e minuut.
Almendarez rent richting de bal. Almendarez geeft de bal voor. Klungelig pakt Sorto de bal. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro haalt uit met een fantastische trap. Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oyuela probeert naar een medespeler te passen. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Frejie rent richting de bal. Frejie passt de bal met de wreef. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macoto draait met de bal, schiet en ... Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Macoto speelt de bal door. Navarro is nu in balbezit. Navarro passt de bal in één keer door. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alli 62%, pedo 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alli - pedo 0:0