Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el alto marciocaceres
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cortés geeft de bal voor. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume schiet op doel. Klungelig pakt Gutierrez de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. Inworp. Cortés met de inworp. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Sandoval de bal. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir speelt de bal door. Aeropajita rent richting de bal. Aeropajita schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
el alto - marciocaceres 0:1

25e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Inworp. Avalos met de inworp. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Lopez begaat een overtreding. Portillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Portillo met een snel genomen vrije trap. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el alto - marciocaceres 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el alto 50%, marciocaceres 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el alto - marciocaceres 1:1

56e minuut.
Avalos geeft een hoge lob. Montes de Oca is nu in balbezit. Lino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lino krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bonilla kopt de bal weg. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir speelt de bal door. Aeropajita is nu in balbezit. Aeropajita schiet op doel. Arrázola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Portillo passt de bal met de wreef. Baquedano rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gutierrez geeft de bal voor. Avalos kopt de bal weg. Lino rent richting de bal. Sagastume rent richting de bal. Sagastume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ardon passt de bal zonder na te denken. Elvir is nu in balbezit. Elvir speelt de bal door. Aeropajita is nu in balbezit. Aeropajita haalt uit met een fantastische trap. Arrázola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
el alto - marciocaceres 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el alto 49%, marciocaceres 51%.
el alto - marciocaceres 1:2