Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cholutaca fc mila
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ucles onderschept slim de pass. Moreno is nu in balbezit. Ucles rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno haalt uit met een fantastische trap. Arita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cholutaca fc - mila 0:1

13e minuut.
Miranda kopt de bal weg. Carvajal rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Vides rent richting de bal. Vides haalt uit met een fantastische trap. Arita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Maas is nu in balbezit. Maas speelt de bal door. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano onderschept slim de pass. Lozano geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Inworp. Huete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carías is nu in balbezit. Carías draait met de bal, schiet en ... Mojon probeert de bal aan de voet te houden. Lino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lino speelt de bal door. Moreno rent richting de bal. Carvajal rent richting de bal. Moreno onderschept slim de pass. Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cholutaca fc - mila 0:2

37e minuut.
Bautista rent richting de bal. Moreno is nu in balbezit. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno passt de bal in één keer door. Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides haalt uit met een fantastische trap. Arita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cholutaca fc - mila 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cholutaca fc 61%, mila 39%.
cholutaca fc - mila 0:3

66e minuut.
Arita trapt de bal weg van het doel. Carías kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Coello de bal onder controle te krijgen. Lozano rent richting de bal. Lozano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Carías de bal. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Carías naar de kleedkamers voor een vroege douche. Miranda raakt geblesseerd tijdens het duel. Miranda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosales is nu in balbezit. Vides verovert de bal door een tackle van achteren. Vides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Urrutia de bal. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urrutia. Urrutia krijgt een gele kaart. Bautista raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

82e minuut.
Coello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guevara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cholutaca fc 56%, mila 44%.
cholutaca fc - mila 0:3