Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pedo johan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Chacon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herrera. Herrera krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Conde is nu in balbezit. Zacapa onderschept slim de pass. Zacapa speelt de bal door. Herrera rent richting de bal. Herrera schiet op doel. Abudoj bokst de bal weg.

16e minuut.
Escroto is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pedo - johan 1:0

17e minuut.
Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza passt de bal in één keer door. Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabillon verovert de bal door een tackle van achteren. Sabillon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Frejie is nu in balbezit. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza haalt uit met een fantastische trap. Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Cortés de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pedo - johan 1:1

33e minuut.
Bocanegra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laca bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Navarro zijn tegenspeler op de grond. Navarro krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zacapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacapa passt de bal zonder na te denken. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera draait met de bal, schiet en ... Abudoj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Inworp. Zacapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendarez speelt de bal door. Zacapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacapa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pedo - johan 2:1

45e minuut.
Moreno trapt de bal weg van het doel. Almendarez is nu in balbezit. Almendarez speelt de bal door. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pedo 34%, johan 66%.
pedo - johan 2:1

53e minuut.
Macoto met de inworp. Navarro rent richting de bal. Navarro speelt de bal door. Almendarez rent richting de bal. Almendarez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Perdomo geeft een lange en hoge pass. Almendarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendarez probeert naar een medespeler te passen. Herrera is nu in balbezit. Herrera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Macoto probeert naar een medespeler te passen. Navarro rent richting de bal. Herrera is nu in balbezit. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pedo 41%, johan 59%.
pedo - johan 2:1