Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johan pedo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Navarro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Abudoj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - pedo 0:1

18e minuut.
Frejie verovert de bal door een tackle van achteren. Lean verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Meza onderschept slim de pass. Meza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
johan - pedo 1:1

39e minuut.
Klungelig pakt Zacapa de bal. Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal met de wreef. Lean rent richting de bal. Lean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Acevedo geeft de bal voor. Inworp. Macoto met een snelle inworp. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 61%, pedo 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
johan - pedo 1:1

61e minuut.
Frejie speelt de bal door. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft de bal voor. Meza rent richting de bal. Meza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Turcios is nu in balbezit. Sabillon verovert de bal door een tackle van achteren. Sabillon speelt de bal door. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo geeft een hoge lob. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Meza rent richting de bal. Lean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lean schiet op doel. Sabillon is nu in balbezit. Sabillon geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meza is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Meza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - pedo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 49%, pedo 51%.
johan - pedo 2:1