Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cholutaca fc el alto
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Frejie is nu in balbezit. Frejie met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... Arita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cholutaca fc - el alto 0:1

38e minuut.
Daar is Maas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maas met een sublieme pass. Carvajal is nu in balbezit. Sagastume rent richting de bal. Sagastume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Carvajal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garces komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cholutaca fc 76%, el alto 24%.
cholutaca fc - el alto 0:1

56e minuut.
Klungelig pakt Carías de bal. Sandoval is nu in balbezit. Bautista onderschept slim de pass. Carías rent richting de bal. Carías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume rent richting de bal. Garces maakt een afschuwelijke overtreding. Garces krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Garces speelt de bal door. Huete rent richting de bal. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Huete verovert de bal door een tackle van achteren. Huete geeft de bal voor. Arrázola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mayes geeft een lange en hoge pass. Huete probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huete probeert naar een medespeler te passen. Carías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bautista is nu in balbezit. Bautista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cholutaca fc - el alto 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cholutaca fc 54%, el alto 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cholutaca fc - el alto 1:1