Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mila marciocaceres
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Agurcia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miranda is nu in balbezit. Elvir maakt een afschuwelijke overtreding. Elvir krijgt een gele kaart. Miranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miranda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vides is nu in balbezit. Vides draait met de bal, schiet en ... Fu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gutierrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mila - marciocaceres 1:0

31e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita onderschept slim de pass. Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita verovert de bal door een tackle van achteren. Aeropajita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mojon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacon met de inworp. Elvir is nu in balbezit. Elvir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mila 58%, marciocaceres 42%.
mila - marciocaceres 1:0

59e minuut.
Moreno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Flores komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir is nu in balbezit. Elvir haalt uit met een fantastische trap. Lino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ardon heeft problemen om de bal te vangen. Bali rent richting de bal. Baquedano rent richting de bal. Bali verovert de bal door een tackle van achteren. Bali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mila 49%, marciocaceres 51%.
mila - marciocaceres 1:0