Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johan el alto
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Abudoj trapt de bal weg. Sagastume kopt de bal weg. Daar is Gutierrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Sagastume, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde is nu in balbezit. Sagastume begaat een overtreding. Sagastume krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sandoval met een sublieme pass. Chacon is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Castillo schiet op doel. Abudoj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - el alto 0:1

16e minuut.
Gaido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laca is nu in balbezit. Sagastume begaat een overtreding. Laca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

20e minuut.
Cabrera met een sublieme pass. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gutierrez met een sublieme pass. Klungelig pakt Gaido de bal. Frejie is nu in balbezit. Frejie geeft de bal voor. Gutierrez probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sabillon geeft een hoge lob. Sierra probeert de bal aan de voet te houden. Meza is nu in balbezit. Meza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
johan - el alto 1:1

38e minuut.
Sabillon met de inworp. Perdomo rent richting de bal. Perdomo geeft een hoge lob. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
johan - el alto 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 51%, el alto 49%.
johan - el alto 2:1

48e minuut.
Cortés passt de bal in één keer door. Sagastume is nu in balbezit. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Montes de Oca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Solano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johan 58%, el alto 42%.
johan - el alto 2:1