Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mara pupu de gato marciocaceres
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez passt de bal zonder na te denken. Vigil met een sublieme pass. Bali is nu in balbezit. Bali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mara pupu de gato - marciocaceres 1:0

14e minuut.
Handal probeert naar een medespeler te passen. Bali is nu in balbezit. Lopez maakt een afschuwelijke overtreding. Lopez krijgt een gele kaart. Bali raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turcios neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. Inworp. Chicas met een snelle inworp. Turcios rent richting de bal. Turcios draait met de bal, schiet en ... Fu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bali is nu in balbezit. Bali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mara pupu de gato - marciocaceres 2:0

33e minuut.
Lino speelt de bal door. Elvir heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita verovert de bal door een tackle van achteren. Aeropajita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lino passt de bal zonder na te denken. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon geeft een lange en hoge pass. Aeropajita rent richting de bal. Aeropajita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino passt de bal in één keer door. Turcios bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcios schiet op doel. Fu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gutierrez geeft de bal voor. Zano is nu in balbezit. Aeropajita schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aeropajita krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mara pupu de gato 48%, marciocaceres 52%.
mara pupu de gato - marciocaceres 2:0

61e minuut.
Aguilar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maldonado komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gutierrez probeert naar een medespeler te passen. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon passt de bal zonder na te denken. Aeropajita rent richting de bal. Aeropajita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mara pupu de gato 56%, marciocaceres 44%.
mara pupu de gato - marciocaceres 2:0