Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
felipe.cv@live.com nobato
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Galeano rent richting de bal. Suazo verovert de bal door een tackle van achteren. Suazo passt de bal in één keer door. Jerez rent richting de bal. Jerez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meza met een sublieme pass. Mendoza kopt de bal weg. Viana controleert de bal met de borst. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Arias heeft problemen om de bal te vangen. Alonzo onderschept slim de pass. Galeano rent richting de bal. Alonzo onderschept slim de pass. Alonzo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meza bokst de bal weg. Jerez krijgt zijn hoofd ertegen. Meza bokst de bal weg.

19e minuut.
Jeffs onderschept slim de pass. Jeffs geeft een hoge lob. Alcantara rent richting de bal. Alcantara draait met de bal, schiet en ... Melgar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pacheco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaar komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Guillen geeft de bal voor. Cerna heeft problemen om de bal te vangen. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ... Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
felipe.cv@live.com - nobato 0:1

40e minuut.
Galeano rent richting de bal. Suazo verovert de bal door een tackle van achteren. Suazo speelt de bal door. Jerez is nu in balbezit. Jerez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: felipe.cv@live.com 73%, nobato 27%.
felipe.cv@live.com - nobato 0:1

58e minuut.
Meza trapt de bal weg van het doel. Lemus kopt de bal weg. Euceda rent richting de bal. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
felipe.cv@live.com - nobato 1:1

68e minuut.
Alcantara rent richting de bal. Lemus rent richting de bal. Alcantara rent richting de bal. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
felipe.cv@live.com - nobato 2:1

76e minuut.
Suazo speelt de bal door. Jaar rent richting de bal. Jaar speelt de bal door. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez schiet op doel. Meza bokst de bal weg.

80e minuut.
Galeano rent richting de bal. Jaar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galeano. Jaar raakt geblesseerd tijdens het duel. Suazo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
felipe.cv@live.com - nobato 2:2

88e minuut.
Galeano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arias is nu in balbezit. Alonzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alonzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: felipe.cv@live.com 55%, nobato 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
felipe.cv@live.com - nobato 2:2