Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nobato fc marcala
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Glody geeft de bal voor. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baca speelt de bal door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mondragón passt de bal in één keer door. Daar is Andonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Euceda met een sublieme pass. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nobato - fc marcala 0:1

25e minuut.
Mondragón passt de bal met de wreef. Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft de bal voor. Baca controleert de bal met de borst. Suazo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Suazo is nu in balbezit. Helmut verovert de bal door een tackle van achteren. Andonie is nu in balbezit. Andonie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nobato - fc marcala 0:2

42e minuut.
Suazo probeert naar een medespeler te passen. Alonzo is nu in balbezit. Alonzo met een sublieme pass. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ... Andrade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nobato 52%, fc marcala 48%.
nobato - fc marcala 0:2

46e minuut.
Andonie passt de bal in één keer door. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera geeft een lange en hoge pass. Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mena geeft een lange en hoge pass. Carrasco rent richting de bal. Suazo speelt de bal door. Alonzo rent richting de bal. Alonzo geeft de bal voor. Andrade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ferrera met een sublieme pass. Andonie is nu in balbezit. Andonie passt de bal met de wreef. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Euceda geeft de bal voor. Inworp. Baca met de inworp. Andonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suazo speelt de bal door. Alonzo probeert naar een medespeler te passen. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ferrera rent richting de bal. Bier onderschept slim de pass. Bier probeert naar een medespeler te passen. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nobato - fc marcala 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nobato 54%, fc marcala 46%.
nobato - fc marcala 1:2