Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D Real España honduras progreso
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen hopeloos


37e minuut.
Brenes rent richting de bal. Brenes passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Maas rent richting de bal. Maas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Valdez rent richting de bal. Valdez geeft een hoge lob. Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Real España 47%, honduras progreso 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D Real España - honduras progreso 0:0

55e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Real España - honduras progreso 0:1

57e minuut.
Hasburn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chater rent richting de bal. Alas begaat een overtreding. Alas krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Donaire controleert de bal met de borst. Hasburn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Donaire. Hasburn wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

89e minuut.
Chater geeft een hoge lob. Castro kopt de bal weg. Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maas rent richting de bal. Maas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Real España 49%, honduras progreso 51%.
C.D Real España - honduras progreso 0:1