Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc marcala felipe.cv@live.com
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Nazar geeft de bal voor. Inworp. Caso met de inworp. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marcala - felipe.cv@live.com 0:1

8e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Mondragón rent richting de bal. Mondragón passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Mondragón passt de bal zonder na te denken. Lemus is nu in balbezit. Mondragón begaat een overtreding. Lemus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marcala 52%, felipe.cv@live.com 48%.
fc marcala - felipe.cv@live.com 0:1

53e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Lemus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Viana de bal. Andonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus is nu in balbezit. Met opzet legt Ayala zijn tegenspeler op de grond. Ayala krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lemus onderschept slim de pass. Lemus geeft een hoge lob. Carrasco kopt de bal weg. Alcantara is nu in balbezit. Alcantara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Andonie is nu in balbezit. Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez rent richting de bal. Andonie rent richting de bal. Andonie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc marcala - felipe.cv@live.com 1:1

78e minuut.
Viana rent richting de bal. Helmut onderschept slim de pass. Helmut speelt de bal door. Andonie is nu in balbezit. Andonie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Helmut probeert naar een medespeler te passen. Galeano rent richting de bal. Mondragón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mondragón naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Cerna geeft de bal voor. Galeano heeft problemen om de bal te vangen. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marcala - felipe.cv@live.com 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marcala 29%, felipe.cv@live.com 71%.
fc marcala - felipe.cv@live.com 2:1