Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
honduras progreso los aguillas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chou speelt de bal door. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano speelt de bal door. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Acuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ferrera met een sublieme pass. Aplicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras is nu in balbezit. Aplicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplicano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
honduras progreso - los aguillas 0:1

12e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas passt de bal zonder na te denken. Cueva is nu in balbezit. Izaguirre onderschept slim de pass. Izaguirre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Aplicano onderschept slim de pass. Met opzet legt Vargas zijn tegenspeler op de grond. Vargas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Rivera de bal. Ferrera is nu in balbezit. Rivera begaat een overtreding. Rivera krijgt een gele kaart. Ferrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferrera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aplicano is nu in balbezit. Aplicano schiet op doel. Contreras probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Guevara geeft een lange en hoge pass. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia speelt de bal door. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Gudiel rent richting de bal. Gudiel passt de bal zonder na te denken. Aplicano heeft problemen om de bal te vangen. Aplicano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: honduras progreso 55%, los aguillas 45%.
honduras progreso - los aguillas 0:1

55e minuut.
Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales onderschept slim de pass. Corrales probeert naar een medespeler te passen. Aplicano rent richting de bal. Aplicano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dacarett met een harde bal richting middenveld. Daar is Gudiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ... Donaire kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus met een sublieme pass. Donaire probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiel rent richting de bal. Gudiel passt de bal met de wreef. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Acuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: honduras progreso 49%, los aguillas 51%.
honduras progreso - los aguillas 0:1