Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc marcala Iluminacion
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Escoto speelt de bal door. Helmut bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz schiet op doel. Andrade bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Andonie geeft een hoge lob. Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Lainez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marcala - Iluminacion 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marcala 43%, Iluminacion 57%.
fc marcala - Iluminacion 1:0

71e minuut.
Andonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie passt de bal in één keer door. Sabat rent richting de bal. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Coito met een snelle inworp. Licona is nu in balbezit. Licona speelt de bal door. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marcala 38%, Iluminacion 62%.
fc marcala - Iluminacion 1:0