Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jehu TATAS FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Lazarus bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista rent richting de bal. Lazarus verovert de bal door een tackle van achteren. Alonzo met een sublieme pass. Codina geeft een hoge lob. Gaido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baldemar de bal. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda schiet op doel. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Zepeda schiet op doel. Klungelig pakt Lazarus de bal. Zepeda rent richting de bal. Zepeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jehu - TATAS FC 0:1

33e minuut.
Evangelista passt de bal zonder na te denken. Baldemar is nu in balbezit. Baldemar speelt de bal door. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jehu 56%, TATAS FC 44%.
jehu - TATAS FC 0:1

46e minuut.
Baldemar met een sublieme pass. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Baldemar is nu in balbezit. Baldemar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass. Zuniga probeert de bal aan de voet te houden. Zepeda rent richting de bal. Zepeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallardo begaat een overtreding. Gallardo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina geeft de bal voor. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado onderschept slim de pass. Enamorado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jehu 61%, TATAS FC 39%.
jehu - TATAS FC 0:1