Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RM LA 28 jehu
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bier krijgt een gele kaart. Enamorado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fonseca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bustillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hara de bal. Hara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RM LA 28 - jehu 0:1

10e minuut.
Sosa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enamorado met de inworp. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Granillo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo rent richting de bal. Granillo begaat een overtreding. Granillo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Granillo rent richting de bal. Granillo passt de bal met de wreef. Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Bueso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zuniga geeft de bal voor. Inworp. Rene met een snelle inworp. Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Bueso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RM LA 28 - jehu 1:1

45e minuut.
Bier geeft een hoge lob. Inworp. Enamorado met een snelle inworp. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM LA 28 62%, jehu 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RM LA 28 - jehu 1:1

49e minuut.
Ortega met de inworp. Daar is Enamorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enamorado geeft een lange en hoge pass. Hara rent richting de bal. Hara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Granillo rent richting de bal. Granillo geeft de bal voor. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado verovert de bal door een tackle van achteren. Enamorado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RM LA 28 - jehu 2:1

75e minuut.
Codina geeft een lange en hoge pass. Bier heeft problemen om de bal te vangen. Enamorado probeert naar een medespeler te passen. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara haalt uit met een fantastische trap. Bustillo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM LA 28 53%, jehu 47%.
RM LA 28 - jehu 2:1