Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avenyer Avalonia online
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Borjas passt de bal met de wreef. Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina speelt de bal door. Cañas is nu in balbezit. Cañas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Casco met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara begaat een overtreding. Lara krijgt een gele kaart. Martínez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miranda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. Chacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Doeltrap. Rivera trapt de bal weg van het doel. Mendez kopt de bal weg. Borjas rent richting de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ... Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Becerra rent richting de bal. Becerra geeft een hoge lob. Codina kopt de bal weg. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cañas rent richting de bal. Cañas probeert naar een medespeler te passen. Zelaya rent richting de bal. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel geeft de bal voor. Klungelig pakt Cañas de bal. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avenyer - Avalonia online 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avenyer 45%, Avalonia online 55%.
avenyer - Avalonia online 0:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Codina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matta geeft de bal voor. Turcios is nu in balbezit. Turcios geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zelaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo haalt uit met een fantastische trap. Ruiz bokst de bal weg.

86e minuut.
Klungelig pakt Martel de bal. Borjas onderschept slim de pass. Borjas met een sublieme pass. Mendez is nu in balbezit. Mendez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avenyer 46%, Avalonia online 54%.
avenyer - Avalonia online 0:1