Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avenyer Sofia F.C
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


28e minuut.
Cordón rent richting de bal. Codina onderschept slim de pass. Codina met een sublieme pass. Castejon bereikt de bal nog maar net als eerste. Castejon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lobo speelt de bal door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft de bal voor. Castejon is nu in balbezit. Castejon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avenyer - Sofia F.C 0:1

44e minuut.
Turcios probeert naar een medespeler te passen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia speelt de bal door. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
avenyer - Sofia F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avenyer 48%, Sofia F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avenyer - Sofia F.C 1:1

65e minuut.
Matta met een snelle inworp. Codina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lobo de bal. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Codina kopt de bal weg. Huete is nu in balbezit. Huete passt de bal zonder na te denken. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Codina bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina geeft een lange en hoge pass. Rivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
avenyer - Sofia F.C 2:1

85e minuut.
Codina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ceballos komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ayala met een sublieme pass. Urrutia is nu in balbezit. Núñez maakt een afschuwelijke overtreding. Núñez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Urrutia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Urrutia kan niet meer verder spelen. Escoto komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Casco is nu in balbezit. Escoto verovert de bal door een tackle van achteren. Escoto passt de bal zonder na te denken. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel. Aplicano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avenyer 44%, Sofia F.C 56%.
avenyer - Sofia F.C 2:1