Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RM LA 28 leono
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Granillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bueso de bal. Enamorado is nu in balbezit. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Purrunga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rovelo komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urquia de bal. Bueso is nu in balbezit. Garay is nu in balbezit. Garay geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
RM LA 28 - leono 1:0

35e minuut.
Coca met een sublieme pass. Castillo geeft de bal voor. Urquia heeft problemen om de bal te vangen. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay draait met de bal, schiet en ... Bueso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM LA 28 52%, leono 48%.
RM LA 28 - leono 1:0

55e minuut.
Vindel rent richting de bal. Vindel geeft een lange en hoge pass. De Luca heeft problemen om de bal te vangen. Bueso rent richting de bal. Bueso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Granillo onderschept slim de pass. Granillo passt de bal met de wreef. Daar is Irda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enamorado is nu in balbezit. Enamorado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM LA 28 30%, leono 70%.
RM LA 28 - leono 1:0