Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avalonia online jehu
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cañas met een sublieme pass. De Gregorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo speelt de bal door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De Gregorio speelt de bal door. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas passt de bal in één keer door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañas is nu in balbezit. Cañas passt de bal zonder na te denken. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cañas passt de bal zonder na te denken. Ortega is nu in balbezit. Ortega met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avalonia online - jehu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalonia online 48%, jehu 52%.
Avalonia online - jehu 1:0

69e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo passt de bal zonder na te denken. Hara is nu in balbezit. Hara haalt uit met een fantastische trap. Rivera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avalonia online - jehu 1:1

71e minuut.
Enamorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado speelt de bal door. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalonia online - jehu 1:2

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chacon met een harde bal richting middenveld. Crespo kopt de bal weg. Cañas heeft problemen om de bal te vangen. Cañas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avalonia online - jehu 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalonia online 55%, jehu 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avalonia online - jehu 2:2