Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RM LA 28 Avalonia online
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Cañas is nu in balbezit. Sosa onderschept slim de pass. Met opzet legt Fajardo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fajardo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fajardo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rene neemt de hoekschop. Martínez probeert de bal met de borst te controleren. Enamorado is nu in balbezit. Enamorado schiet op doel. Rivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chacon heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
RM LA 28 - Avalonia online 1:0

12e minuut.
Enamorado onderschept slim de pass. Martínez is nu in balbezit. Enamorado onderschept slim de pass. Enamorado schiet op doel. Rivera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RM LA 28 - Avalonia online 2:0

18e minuut.
Rene bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rene met een snelle inworp. Bueso rent richting de bal. Bueso geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Rivera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RM LA 28 - Avalonia online 3:0

22e minuut.
Cañas rent richting de bal. Granillo rent richting de bal. Cañas onderschept slim de pass. Cañas haalt uit met een fantastische trap. Vindel probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Granillo verovert de bal door een tackle van achteren. Granillo passt de bal met de wreef. Enamorado is nu in balbezit. Bueso rent richting de bal. Bueso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez rent richting de bal. Garay is nu in balbezit. Garay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gaitan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara met een snelle inworp. Cañas is nu in balbezit. Cañas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Martel onderschept slim de pass. Martel met een sublieme pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas onderschept slim de pass. Cañas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco passt de bal in één keer door. Gaitan rent richting de bal. Cañas rent richting de bal. Cañas geeft de bal voor. Bustillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM LA 28 43%, Avalonia online 57%.
RM LA 28 - Avalonia online 3:0

57e minuut.
Granillo met een sublieme pass. Rene bereikt de bal nog maar net als eerste. Rene met een sublieme pass. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Enamorado de bal. Bueso rent richting de bal. Bueso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RM LA 28 49%, Avalonia online 51%.
RM LA 28 - Avalonia online 3:0