Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter De Milan oro verde
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Heinz passt de bal met de wreef. Rosa rent richting de bal. Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter De Milan - oro verde 1:0

4e minuut.
Galeas is nu in balbezit. Heinz onderschept slim de pass. Heinz met een sublieme pass. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gonzales trapt de bal weg van het doel. Guifarro kopt de bal weg. Heinz is nu in balbezit. Heinz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Guifarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guifarro geeft een lange en hoge pass. Montes kopt de bal weg. Moradel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ucles is nu in balbezit. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galeas krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gonzales met een sublieme pass. Nazar is nu in balbezit. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar verovert de bal door een tackle van achteren. Nazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter De Milan - oro verde 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter De Milan 47%, oro verde 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter De Milan - oro verde 1:1

55e minuut.
Del Cid geeft een hoge lob. Inworp. Alberto met een snelle inworp. Banegas is nu in balbezit. Banegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz passt de bal met de wreef. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume haalt uit met een fantastische trap. Gonzales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter De Milan - oro verde 2:1

60e minuut.
Banegas is nu in balbezit. Sagastume is nu in balbezit. Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ucles is nu in balbezit. Moradel verovert de bal door een tackle van achteren. Ucles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moradel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heinz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gonzales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heinz rent richting de bal. Heinz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Ucles met een sublieme pass. Moradel is nu in balbezit. Moradel draait met de bal, schiet en ... Rosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter De Milan - oro verde 3:1

70e minuut.
Galeas is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco passt de bal met de wreef. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter De Milan 42%, oro verde 58%.
Inter De Milan - oro verde 3:1