Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcjeronimo :3 The Mob :v
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Barahona rent richting de bal. Garcia is nu in balbezit. Barahona rent richting de bal. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Meza is nu in balbezit. Bautista onderschept slim de pass. Bautista passt de bal met de wreef. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcjeronimo - :3 The Mob :v 1:0

22e minuut.
Caballero geeft een hoge lob. Inworp. Bandes met de inworp. Garcia is nu in balbezit. Garcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia passt de bal in één keer door. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Ventura met een sublieme pass. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcjeronimo 44%, :3 The Mob :v 56%.
fcjeronimo - :3 The Mob :v 1:0

46e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos geeft een lange en hoge pass. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Adriano rent richting de bal. Galdamez verovert de bal door een tackle van achteren. Galdamez geeft een lange en hoge pass. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza speelt de bal door. Barahona rent richting de bal. Garcia is nu in balbezit. Garcia haalt uit met een fantastische trap. Ponce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Guzman is nu in balbezit. Guzman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Garcia probeert de bal aan de voet te houden. Ventura is nu in balbezit. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia schiet op doel. Ponce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Guzman geeft de bal voor. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdamez rent richting de bal. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes schiet op doel. Luque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcjeronimo 45%, :3 The Mob :v 55%.
fcjeronimo - :3 The Mob :v 1:0