Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
:3 The Mob :v fcjeronimo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista speelt de bal door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Guzman met de inworp. Bautista geeft een hoge lob. Daar is Adriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Archaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista onderschept slim de pass. Bautista met een sublieme pass. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bautista rent richting de bal. Meza onderschept slim de pass. Meza passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - fcjeronimo 1:0

29e minuut.
Bautista onderschept slim de pass. Bautista speelt de bal door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Gomero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
:3 The Mob :v - fcjeronimo 1:1

33e minuut.
Ayestas rent richting de bal. Bautista is nu in balbezit. Bautista passt de bal in één keer door. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Gomero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meza is nu in balbezit. Meza geeft een lange en hoge pass. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - fcjeronimo 2:1

40e minuut.
Banegas passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Serrano speelt de bal door. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Gomero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Meza geeft een hoge lob. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Barahona rent richting de bal. Barahona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - fcjeronimo 3:1

44e minuut.
Archaga probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bautista controleert de bal met de borst. Bautista geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :3 The Mob :v 57%, fcjeronimo 43%.
:3 The Mob :v - fcjeronimo 3:1

51e minuut.
Archaga geeft de bal voor. Inworp. Adriano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bautista rent richting de bal. Bautista geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Galdamez is nu in balbezit. Bautista begaat een overtreding. Bautista krijgt een gele kaart. Galdamez raakt geblesseerd tijdens het duel. Archaga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - fcjeronimo 4:1

61e minuut.
Archaga speelt de bal door. Fuentes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Galdamez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Archaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Archaga geeft een hoge lob. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - fcjeronimo 5:1

64e minuut.
Banegas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - fcjeronimo 6:1

68e minuut.
Barahona heeft problemen om de bal te vangen. Zapata rent richting de bal. Zapata geeft een hoge lob. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Serrano passt de bal in één keer door. Garcia is nu in balbezit. Garcia met een sublieme pass. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ventura kopt de bal weg. Fuentes is nu in balbezit. Ayestas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - fcjeronimo 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :3 The Mob :v 41%, fcjeronimo 59%.
:3 The Mob :v - fcjeronimo 6:2