Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los e.e.c.a ultra fiel
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Montes is nu in balbezit. Montes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duarte de bal. Letona is nu in balbezit. Letona geeft een lange en hoge pass. Lara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lara probeert naar een medespeler te passen. Cerritos is nu in balbezit. Cerritos speelt de bal door. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los e.e.c.a - ultra fiel 0:1

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Arauz de bal onder controle te krijgen. Reina probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los e.e.c.a - ultra fiel 0:2

20e minuut.
Reina geeft een lange en hoge pass. Letona speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Arauz de bal onder controle te krijgen. Reina rent richting de bal. Reina geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
los e.e.c.a - ultra fiel 0:3

22e minuut.
Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Arango met een sublieme pass. Letona rent richting de bal. Letona geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moncada de bal. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los e.e.c.a 70%, ultra fiel 30%.
los e.e.c.a - ultra fiel 0:3

61e minuut.
Letona met de inworp. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft een lange en hoge pass. Bu is nu in balbezit. Bu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Moradel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Letona met de inworp. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los e.e.c.a - ultra fiel 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los e.e.c.a 68%, ultra fiel 32%.
los e.e.c.a - ultra fiel 0:4