Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
:3 The Mob :v oro verde
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar passt de bal zonder na te denken. Banegas is nu in balbezit. Banegas draait met de bal, schiet en ... Gomero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - oro verde 0:1

13e minuut.
Banegas verovert de bal door een tackle van achteren. Banegas probeert naar een medespeler te passen. Nazar is nu in balbezit. Nazar schiet op doel. Gomero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - oro verde 0:2

15e minuut.
Banegas met een sublieme pass. Alberto is nu in balbezit. Alberto geeft een hoge lob. Nazar probeert de bal met de borst te controleren. Nazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - oro verde 0:3

30e minuut.
Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas probeert naar een medespeler te passen. Nazar is nu in balbezit. Banegas is nu in balbezit. Banegas draait met de bal, schiet en ... Gomero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Archaga geeft een hoge lob. Montes geeft de bal voor. Klungelig pakt Galdamez de bal. Nazar is nu in balbezit. Nazar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Barahona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes is nu in balbezit. Barahona onderschept slim de pass. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Gonzales probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Meza speelt de bal door. Ucles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandes rent richting de bal. Bandes geeft een hoge lob. Barahona springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :3 The Mob :v 49%, oro verde 51%.
:3 The Mob :v - oro verde 0:3

50e minuut.
Montes passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Banegas de bal. Banegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - oro verde 0:4

68e minuut.
Gonzales met een sublieme pass. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galeas. Galeas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :3 The Mob :v 43%, oro verde 57%.
:3 The Mob :v - oro verde 0:4