Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
:3 The Mob :v Inter De Milan
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Moradel verovert de bal door een tackle van achteren. Moradel geeft de bal voor. Sagastume rent richting de bal. Sagastume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guifarro geeft de bal voor. Sagastume is nu in balbezit. Meza is nu in balbezit. Sagastume rent richting de bal. Sagastume haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mojon speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garcia. Garcia krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zablah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zablah zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zablah naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Galdamez bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz rent richting de bal. Galdamez maakt een afschuwelijke overtreding. Galdamez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Meza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercedes met een snelle inworp. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz passt de bal in één keer door. Sagastume rent richting de bal. Sagastume draait met de bal, schiet en ... Gomero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - Inter De Milan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :3 The Mob :v 67%, Inter De Milan 33%.
:3 The Mob :v - Inter De Milan 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. Guifarro onderschept slim de pass. Guifarro met een sublieme pass. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Guerrero geeft de bal voor. Arauz kopt de bal weg. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Tablas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
:3 The Mob :v - Inter De Milan 1:1

61e minuut.
Meza is nu in balbezit. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz speelt de bal door. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Archaga geeft de bal voor. Arauz met een sublieme pass. Mojon heeft problemen om de bal te vangen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ... Tablas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Tablas probeert naar een medespeler te passen. Meza kopt de bal weg. Del Cid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barahona is nu in balbezit. Barahona draait met de bal, schiet en ... Tablas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :3 The Mob :v 53%, Inter De Milan 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
:3 The Mob :v - Inter De Milan 1:1