Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mr Champions oro verde
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Franco is nu in balbezit. Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Euceda onderschept slim de pass. Euceda draait met de bal, schiet en ... Gonzales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr Champions - oro verde 1:0

11e minuut.
Oliva onderschept slim de pass. Oliva geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Galeas de bal onder controle te krijgen. Euceda is nu in balbezit. Euceda haalt uit met een fantastische trap. Gonzales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr Champions - oro verde 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr Champions 39%, oro verde 61%.
Mr Champions - oro verde 2:0

53e minuut.
Yu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Euceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Euceda passt de bal met de wreef. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Galeas geeft de bal voor. Escroto geeft een hoge lob. Euceda kopt de bal weg. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Henriquez rent richting de bal. Euceda verovert de bal door een tackle van achteren. Euceda passt de bal in één keer door. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Henriquez met een sublieme pass. Daar is Almendra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almendra probeert naar een medespeler te passen. Nazar is nu in balbezit. Nazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr Champions - oro verde 2:1

76e minuut.
Galeas speelt de bal door. Nazar rent richting de bal. Nazar speelt de bal door. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas haalt uit met een fantastische trap. Kafati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Galeas is nu in balbezit. Galeas passt de bal in één keer door. Banegas rent richting de bal. Banegas geeft de bal voor. Izaguirre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mr Champions - oro verde 2:2

86e minuut.
Duron met een snelle inworp. Euceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Euceda geeft een lange en hoge pass. Yu heeft problemen om de bal te vangen. Yu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yu speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ... Euceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Euceda draait met de bal, schiet en ... Gonzales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr Champions 42%, oro verde 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mr Champions - oro verde 2:2