Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oro verde Mr Champions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Aquino geeft de bal voor. Montes rent richting de bal. Montes passt de bal in één keer door. Nazar is nu in balbezit. Nazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een hoge lob. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas rent richting de bal. Banegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nazar is nu in balbezit. Aquino onderschept slim de pass. Maraq onderschept slim de pass. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oro verde - Mr Champions 1:0

34e minuut.
Nazar passt de bal in één keer door. Henriquez geeft een hoge lob. Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazar rent richting de bal. Nazar draait met de bal, schiet en ... Kafati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Almendra rent richting de bal. Alberto verovert de bal door een tackle van achteren. Alberto met een sublieme pass. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oro verde - Mr Champions 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oro verde 53%, Mr Champions 47%.
oro verde - Mr Champions 2:0

48e minuut.
Franco controleert de bal met de borst. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franco krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Yu rent richting de bal. Yu geeft de bal voor. Franco kopt de bal weg. Euceda is nu in balbezit. Euceda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Escroto geeft een hoge lob. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Euceda is nu in balbezit. Euceda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Franco is nu in balbezit. Oliva onderschept slim de pass. Oliva speelt de bal door. Euceda rent richting de bal. Euceda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aquino passt de bal met de wreef. Álvarez rent richting de bal. Álvarez passt de bal met de wreef. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oro verde 51%, Mr Champions 49%.
oro verde - Mr Champions 2:0