Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
:3 The Mob :v los e.e.c.a
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 11.7
average Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gomero trapt de bal weg. Mayen kopt de bal weg. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo haalt uit met een fantastische trap. Gomero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bardales passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Mayen onderschept slim de pass. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen. Bandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandes passt de bal met de wreef. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - los e.e.c.a 1:0

10e minuut.
Mayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia heeft problemen om de bal te vangen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
:3 The Mob :v - los e.e.c.a 2:0

14e minuut.
Garcia met een sublieme pass. Archaga rent richting de bal. Galo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Galo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Galo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Moncada rent richting de bal. Moncada speelt de bal door. Daar is Moradel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcia rent richting de bal. Garcia draait met de bal, schiet en ... Lara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Moncada geeft de bal voor. Inworp. Bardales met een snelle inworp. Bandes rent richting de bal. Bandes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :3 The Mob :v 42%, los e.e.c.a 58%.
:3 The Mob :v - los e.e.c.a 2:0

47e minuut.
Moradel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guerrero met een snelle inworp. Garcia rent richting de bal. Garcia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :3 The Mob :v 48%, los e.e.c.a 52%.
:3 The Mob :v - los e.e.c.a 2:0