Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mr Champions Inter De Milan
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Tablas trapt de bal weg van het doel. Heinz rent richting de bal. Heinz speelt de bal door. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baquedano. Mercedes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mercedes met een snel genomen vrije trap. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume haalt uit met een fantastische trap. Kafati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr Champions - Inter De Milan 0:1

32e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz onderschept slim de pass. Heinz passt de bal zonder na te denken. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume haalt uit met een fantastische trap. Kafati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr Champions - Inter De Milan 0:2

39e minuut.
Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Aquino rent richting de bal. Aquino geeft een hoge lob. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Tablas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Almendra kopt de bal weg. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guifarro. Aquino raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Álvarez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Baquedano rent richting de bal. Baquedano passt de bal met de wreef. Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Euceda onderschept slim de pass. Euceda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr Champions 54%, Inter De Milan 46%.
Mr Champions - Inter De Milan 0:2

55e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz passt de bal in één keer door. Sagastume rent richting de bal. Sagastume haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Aquino probeert naar een medespeler te passen. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre is nu in balbezit. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Heinz is nu in balbezit. Heinz passt de bal in één keer door. Izaguirre rent richting de bal. Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume haalt uit met een fantastische trap. Kafati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Almendra rent richting de bal. Almendra geeft de bal voor. Euceda kan de bal niet met de borst controleren. Heinz rent richting de bal. Heinz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez is nu in balbezit. Heinz maakt een afschuwelijke overtreding. Heinz krijgt een gele kaart. Álvarez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr Champions 68%, Inter De Milan 32%.
Mr Champions - Inter De Milan 0:2