Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mr Champions :3 The Mob :v
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Aquino de bal. Aquino passt de bal in één keer door. Euceda is nu in balbezit. Euceda schiet op doel. Gomero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr Champions - :3 The Mob :v 1:0

8e minuut.
Barahona speelt de bal door. Garcia rent richting de bal. Álvarez onderschept slim de pass. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Kafati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Doeltrap. Galdamez trapt de bal weg. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Euceda rent richting de bal. Euceda geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr Champions - :3 The Mob :v 2:0

22e minuut.
Meza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Euceda is nu in balbezit. Euceda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Euceda probeert naar een medespeler te passen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Euceda wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Euceda verovert de bal door een tackle van achteren. Euceda speelt de bal door. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. Ayestas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr Champions - :3 The Mob :v 3:0

41e minuut.
Euceda heeft problemen om de bal te vangen. Meza onderschept slim de pass. Franco begaat een overtreding. Franco krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Izaguirre met een harde bal richting middenveld. Almendra rent richting de bal. Aquino speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr Champions 48%, :3 The Mob :v 52%.
Mr Champions - :3 The Mob :v 3:0

56e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra speelt de bal door. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ... Kafati bokst de bal weg.

73e minuut.
Almendra probeert naar een medespeler te passen. Bardales geeft een lange en hoge pass. Daar is Izaguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino geeft de bal voor. Almendra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mr Champions - :3 The Mob :v 4:0

84e minuut.
Galdamez verovert de bal door een tackle van achteren. Galdamez geeft een lange en hoge pass. Baquedano kopt de bal weg. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr Champions 43%, :3 The Mob :v 57%.
Mr Champions - :3 The Mob :v 4:0