Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los e.e.c.a oro verde
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar is nu in balbezit. Banegas rent richting de bal. Banegas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Moncada de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ucles onderschept slim de pass. Ucles met een sublieme pass. Maraq rent richting de bal. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los e.e.c.a - oro verde 1:0

16e minuut.
Nazar heeft problemen om de bal te vangen. Galo is nu in balbezit. Nazar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Galo kan niet meer verder spelen. Ayala komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Klungelig pakt Maraq de bal. Ayala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maraq. Maraq krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Oliva de bal onder controle te krijgen. Oliva met een sublieme pass. Amaya speelt de bal door. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Inworp. Arias met een snelle inworp. Amaya rent richting de bal. Amaya geeft de bal voor. Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montes met een sublieme pass. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nazar is nu in balbezit. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayen rent richting de bal. Nazar verovert de bal door een tackle van achteren. Nazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los e.e.c.a - oro verde 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los e.e.c.a 53%, oro verde 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los e.e.c.a - oro verde 1:1

65e minuut.
Araujo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bacca komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal in één keer door. Murillo is nu in balbezit. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los e.e.c.a 54%, oro verde 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los e.e.c.a - oro verde 1:1