Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oro verde los e.e.c.a
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 12.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mayen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araujo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banegas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Moradel geeft een hoge lob. Inworp. Araujo met een snelle inworp. Banegas is nu in balbezit. Banegas haalt uit met een fantastische trap. Lara bokst de bal weg. Alberto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
oro verde - los e.e.c.a 1:0

13e minuut.
Alberto probeert naar een medespeler te passen. Ayala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maraq. Maraq krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oro verde 31%, los e.e.c.a 69%.
oro verde - los e.e.c.a 1:0

49e minuut.
Daar is Banegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banegas probeert naar een medespeler te passen. Moradel is nu in balbezit. Nazar onderschept slim de pass. Nazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mayen verovert de bal door een tackle van achteren. Henriquez rent richting de bal. Met opzet legt Mayen zijn tegenspeler op de grond. Mayen krijgt een gele kaart. Henriquez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Henriquez kan niet meer verder spelen. Bacca komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een hoge lob. Maraq probeert de bal aan de voet te houden. Banegas is nu in balbezit. Banegas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Maradiaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Ucles de bal. Maradiaga begaat een overtreding. Maradiaga krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Maradiaga is nu in balbezit. Maraq begaat een overtreding. Maradiaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maradiaga met een snel genomen vrije trap. Murillo is nu in balbezit. Murillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
oro verde - los e.e.c.a 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oro verde 44%, los e.e.c.a 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oro verde - los e.e.c.a 1:1