Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter De Milan ultra fiel
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bu is nu in balbezit. Bu geeft een lange en hoge pass. Mojon heeft problemen om de bal te vangen. Letona rent richting de bal. Letona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Del Cid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno is nu in balbezit. Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Guifarro passt de bal zonder na te denken. Purrunga is nu in balbezit. Mercedes is nu in balbezit. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Mojon passt de bal met de wreef. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina passt de bal zonder na te denken. Moreno rent richting de bal. Moreno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Del Cid met de inworp. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume haalt uit met een fantastische trap. Valderrama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Del Cid met een sublieme pass. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz passt de bal zonder na te denken. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Valderrama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Pacheco met een sublieme pass. Daar is Heinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinz schiet op doel. Valderrama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter De Milan - ultra fiel 1:0

36e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal met de wreef. Heinz is nu in balbezit. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Valderrama trapt de bal weg. Guifarro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arango de bal onder controle te krijgen. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno rent richting de bal. Mojon bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tablas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter De Milan - ultra fiel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter De Milan 38%, ultra fiel 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter De Milan - ultra fiel 1:1

54e minuut.
Cerritos is nu in balbezit. Cerritos passt de bal in één keer door. Purrunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Handal kopt de bal weg. Daar is Cerritos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bu kopt de bal weg. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno draait met de bal, schiet en ... Tablas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter De Milan - ultra fiel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter De Milan 45%, ultra fiel 55%.
Inter De Milan - ultra fiel 1:2