Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zeldas team :3 The Mob :v
Fatality Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kossler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrero met een snelle inworp. Garcia is nu in balbezit. Garcia geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
zeldas team - :3 The Mob :v 0:1

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guerrero neemt de hoekschop. Klungelig pakt Meza de bal. Bandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zeldas team - :3 The Mob :v 0:2

31e minuut.
Meza geeft een lange en hoge pass. Botto probeert naar een medespeler te passen. Oyuela is nu in balbezit. Bandes onderschept slim de pass. Bandes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Guerrero de bal. Kossler is nu in balbezit. Kossler geeft een lange en hoge pass. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Botto heeft problemen om de bal te vangen. Barahona rent richting de bal. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zeldas team - :3 The Mob :v 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zeldas team 51%, :3 The Mob :v 49%.
zeldas team - :3 The Mob :v 0:3

68e minuut.
Meza is nu in balbezit. Guido rent richting de bal. Guido passt de bal zonder na te denken. Corea rent richting de bal. Corea draait met de bal, schiet en ... Gomero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bardales met een sublieme pass. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een lange en hoge pass. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zeldas team 65%, :3 The Mob :v 35%.
zeldas team - :3 The Mob :v 0:3