Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter De Milan los e.e.c.a
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 12.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Moradel is nu in balbezit. Moncada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moradel raakt geblesseerd tijdens het duel. Pacheco met een snel genomen vrije trap. Sagastume krijgt zijn hoofd ertegen. Lara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes passt de bal in één keer door. Heinz is nu in balbezit. Heinz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Inworp. Mercedes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heinz geeft een hoge lob. Moradel rent richting de bal. Moradel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter De Milan - los e.e.c.a 1:0

27e minuut.
Mercedes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heinz rent richting de bal. Mayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz onderschept slim de pass. Heinz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Heinz is nu in balbezit. Sagastume is nu in balbezit. Heinz is nu in balbezit. Sagastume rent richting de bal. Sagastume schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Amaya is nu in balbezit. Osorio rent richting de bal. Amaya speelt de bal door. Murillo is nu in balbezit. Murillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter De Milan 27%, los e.e.c.a 73%.
Inter De Milan - los e.e.c.a 1:0

49e minuut.
Heinz rent richting de bal. Heinz met een sublieme pass. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume haalt uit met een fantastische trap. Moradel probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz met een sublieme pass. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Murillo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guifarro. Guifarro krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Arias passt de bal met de wreef. Ayala is nu in balbezit. Ayala passt de bal in één keer door. Murillo rent richting de bal. Murillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Moncada de bal onder controle te krijgen. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter De Milan 30%, los e.e.c.a 70%.
Inter De Milan - los e.e.c.a 1:0